S.C. PUBLIC CREATION S.R.L, implementeaza proiectul “ Resurse umane competitive in regiunea Sud-Est” – cod POCU/227/3/8/118028.

In cadrul acestui proiect se va organiza online, la data de 20.05.2019 , ora 19, seminarul thematic „Sanatate si produse farmaceutice”.

La seminar va participa un invitat special cu experienta si cunostinte vaste in business pentru a impartasi participantilor din cunostintele sale , in persoana d-lui Ivlev IUSTIN (profil)

In cadrul seminariilor tematice participantii isi vor prezenta companiile pe care le reprezinta si pot face schimb de experienta cu ceilalti participanti care provin din acelasi domeniu. Participantii vor fi angrenati intr-un proces de invatare reciproca, cu ajutorul caruia va fi stimulat un comportament eminamente optimist si constructiv, prin care se pot contura solutii performante, centrate pe rezultate, care conduc spre o spirala ascendenta a evolutiei si a perfectionarii in domeniul managementului. Scopul seminariilor consta in a determina pe participanti sa realizeze o diagnoza de business ca metodologie profesionista de evaluare si analiza cuantificata, prin care pot urmari vulnerabilitatile si evolutia companiei lor.

Link-ul de acces la platforma de videoconferinta prin care sa livreaza seminarul este:

https://videoconferinta.e-learning.crcma.ro/Sanatatesiprodusefarmaceutice

Date de contact:

Sediul Centrului: str. Sos. Brailei, nr. 6, municipiul Buzau, judetul Buzau.

Pentru informaţii suplimentare, vă rugăm să accesaţi site-ul: www.CRCMA.ro sau sa ne contactati telefonic la numarul 0238720757.

Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României

Tags:
About Author: iustin