In perioada 15.05.2020 – 14.05.2019 S.C. PUBLIC CREATION S.R.L, implementeaza proiectul “ Resurse umane competitive in regiunea Sud-Est” – cod POCU/227/3/8/118028.

In cadrul acestui proiect, in data de 19.08.2021, ora 18:00 se va organiza un webinar cu tema: „Calitatea ca oportunitate de afaceri in Romania”. Webinarul va fi deschis cu prezentarea unui studiu de caz: „Batta, cheia succesului”.

La acest webinar sunt asteptati toti antreprenorii care doresc sa afle cum pot fructifica oportunitatea de afaceri data de apetitul in crestere a consumatorilor pentru produse si servicii de buna calitate. Consumatorul modern este grabit, educat si pretentios. Pentru a castiga si retine un astfel de client, calitatea este cheia.

Proiectul „Resurse umane competitive în regiunea Sud-Est”, cod POCU/227/3/8/118028 se implementează în cadrul Axei prioritare 3: Locuri de muncă pentru toţi, Obiectivul specific 3.8: Creşterea numarului de angajaţi care beneficiază de noi instrumente, metode, practici etc, de management al resurselor umane şi de condiţii de lucru îmbunătăţite în vederea adaptării activităţii la dinamica sectoarelor economice cu potenţial competitiv identificate conform SNC/ domeniilor de specializare inteligentă conform SNCDI.

Date de contact:

Sediul proiectului: str. Sos. Brailei, nr. 6, municipiul Buzau, judetul Buzau.

Pentru informaţii suplimentare, vă rugăm să accesaţi site-ul: www.CRCMA.ro sau sa ne contactati telefonic la numarul 0238720757.

Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României

Tags:
About Author: iustin